top of page

Liselott Toresdotter Lindberg ställer ut på Galleri Elfva11

Fåglar, får, hundar och apor befolkar Liselotts bildvärld. Här leds betraktaren in i ett univers där fantasi och en komisk aspekt tillåts bli en spännande gestaltning av omgivningen. Välkommen till Galleri Elfva11:s första gästutställning!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Liselott Toresdotter Lindberg ställer ut på Galleri Elfva11
Liselott Toresdotter Lindberg ställer ut på Galleri Elfva11

Tid och plats

21 maj 2020 11:00 – 24 maj 2020 16:00

Galleri Elfva11, Elfviks Uddväg 6, Lidingö, Sverige

Om evenemanget

Välkommen på Galleri Elfva11:s första utställning med en extern konstnär! Vi är oerhört glada över att under Kristi Himmelfärdshelgen kunna presentera konst av konstnären Liselott Toresdotter Lindberg. Liselotts bildvärld är en intressant fantasieggande gestaltning där fåglar, får, hundar och andra djur skapar en komisk touch när de ikläds mänskliga drag och attiraljer. 

"Jag är en konstnär som lever mycket i min fantasi, på något sätt har jag ett eget sätt att tolka min omgivning. Jag målar hellre djur än människor för att människor lätt blir lite torra, det är lättare att få fram det komiska i ett beteende genom djur."

Liselott har haft många tidigare utställningar, hon ställde bland annat ut på årets Vårsalong på Liljevalchs konsthall. Utöver konstnärskapet har Liselott ett förflutet inom Sveriges Television där hon har varit verksam som bland annat studioman, produktionsledare, inspelningsledare, kostymör och scenograf.

Välkommen till Galleri Elfva11 och en den spännande utställningen med Liselott Toresdotter Lindberg!

Dela detta evenemang

bottom of page