top of page

Jacqueline Igestedt

Keramik

Jacqueline Igestedt är keramiker och konstnär som med sin erfarenhet och gedigna kunskaper förenar franska och svenska traditioner i hantverket.Se mer på Ligne céramique - ceramique.se 

Våra konstnärer: Våra konstnärer

Karina Jarrett

Broderi

Sökandet efter uttrycksformer ledde Karina till textil som material. Hon har utbildat sig inom konstsömnad, visuell kommunikation och kulturvetenskap. Hon intresserar sig för friktionen mellan människor och förändringar, inspireras av historiska processer. Dokumenterar det som kommer upp till ytan. Karina broderar gärna i fritt broderi.

Våra konstnärer: Våra konstnärer

Ingela Karlsson

Måleri, skulptur

Jag är uppvuxen i Hägersten, Stockholm, och har studerat konst och kultur vid olika konst- och högskolor i Sverige och Italien.

Mina motiv är hämtade från naturen och samtiden. Ögonblick blir till händelse och närvaro som vävs samman till en berättelse i olika materials uttryck och tekniker. 


Jag är verksam som konstnär i form av utställningar och skapande verksamhet för barn.

Våra konstnärer: Våra konstnärer

Zete Lundin

Smycken, emalj

"Jag har arbetat som smyckeskonstnär och emaljör under mer än 25 år. Jag inspireras framför allt av variationen av färg i ädla stenar och emalj. Jag tycker om att kombinera brasiliansk och skandinavisk stil i mitt skapande".

Våra konstnärer: Våra konstnärer

Inga Sjödin

Måleri

Jag inspireras av det historiska måleriet och försöker visualisera det i egen tappning. När jag fångats av färgerna, och i viss mån myterna, bildas en cocktail av tankar, känslor och kreativitet. Det är själva utgångspunkten och men också impulsen till  arbetsprocessen.


Att måla, på bekostnad av att avbilda, styr mig omedvetet in i ett organiskt formspråk - intuitiva rörelser i bildrummet som sluter och öppnar sig - där jag söker min röst.

Våra konstnärer: TeamMember
bottom of page